Κρυολιπόλυση

Η Κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μη επεμβατική μέθοδος μείωσης του τοπικού πάχους και απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που το τοπικό πάχος επιμένει ακόμα και μετά από εκτεταμένη δίαιτα και γυμναστική.

Είναι η μοναδική μέθοδος που μπορεί να δώσει οριστική λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές όπως βραχίονες, προσαγωγούς, γλουτούς, κοιλιά, πλάτη, πλαινά μέσης, “ψωμάκια” κ.λ.π.

Η συνεδρία γίνεται μη χειρουργικά και 100% αναίμακτα. Δεν χρειάζεται καν τοπική αναισθησία.

Βασίζεται σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης ο οποίος τοπικά οδηγεί τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίηση και στην συνέχεια στην απόπτωσή τους.

Στις εβδομάδες που ακολουθούν, τα «παγωμένα» λιποκύτταρα φαγοκυτταρώνονται και αποπίπτουν, με αποτέλεσμα να απορροφώνται από τον οργανισμό μέσω μίας φυσιολογικής ανοσολογικής διεργασίας του σώματος.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία των μελετών η κρυολιπόλυση μειώνει το υποδόριο λίπος περίπου κατά 25% σε 1 συνεδρία (2014, Journal of Clinical, Cosmetic and InvestigationalDermatology)

Το αποτέλεσμα είναι οριστικό. Στην περιοχή που θεραπεύσαμε καταστρέφεται μόνιμα εώς και 50% του τοπικού λίπους.

Πότε βλέπουμε τη διαφορά με την Κρυολιπόλυση;

Η μείωση σε πόντους στη περιοχή της εφαρμογής γίνεται ορατή μέσα σε 15 ημέρες ενώ σε διάστημα 6-8 εβδομάδες φτάνουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Πόσο ασφαλής μέθοδος είναι η Κρυολιπόλυση;

Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και έχει πάρει επίσημα έγκριση από το Αμερικανικό Οργανισμό FDA.

Πλεονεκτήματα της Κρυολιπόλυσης

  • Είναι μή επεμβατική μέθοδος δηλαδή χωρίς νυστέρι και αναισθησία
  • Εχει ως αποτέλεσμα την ορατή και άμεση μείωση του τοπικού πάχους.
  • Δεν προκαλεί καμία βλάβη στους περιβάλλοντες ιστούς (μύες, νεύρα και οστά).
  • Η αποβολή του περιττού λίπους γίνεται σταδιακά, χωρίς να στρεσσάρει τον οργανισμό, όπως συμβαίνει με τις άλλες τεχνικές.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ 300€ – Ιχύει εως 31/7/2020
Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για όσους έχουν συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!