ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

Ο υπερβολικός ιδρώτας (υπεριδρωσία) στην περιοχή της μασχάλης, στις παλάμες και στα πέλματα, είναι ένα ενοχλητικό φαινόμενο που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους.
Δεν είναι ένα προσωρινό φαινόμενο με αποτέλεσμα τα άτομα τα οποία πάσχουν, να υποφέρουν για χρόνια λόγω συνεχούς εφίδρωσης και αποτελεί μια δυσάρεστη κατάσταση η οποία επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητα τόσο στην επαγγελματική, προσωπική αλλά και κοινωνική ζωή των ασθενών . Για παράδειγμα αυτοί που υποφέρουν με υπεριδρωσία στις μασχάλες μπορεί να αλλάζουν αρκετές φορές ρούχα κατά την διάρκεια της ημέρας ή να γίνεται συγκεκριμένη επιλογή χρώματος μπλούζας ώστε να μην φαίνεται τόσο έντονα η υπεριδρωσία στην περιοχή.

Επίσης οι ασθενείς οι οποίοι υποφέρουν με υπεριδρωσία στις παλάμες μπορεί να είναι διστακτικοί στις χειραψίες καθώς το φαινόμενο αυτό συχνά προκαλεί αμηχανία και μπορεί να μειώνει την αυτοπεποίθηση.

Θεραπεία υπερβολικου ιδρώτα (υπεριδρωσία) – τα αποτελέσματα

Η θεραπεία υπεριδρωσίας

αποτελεί τη λύση στην αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας στην περιοχή της μασχάλης, στις παλάμες και στα πέλματα και διαρκεί πολύ λίγα λεπτά (3 εως 5). Μετά την θεραπεία υπάρχει σημαντική μείωση του ιδρώτα (70- 90%) . Τα αποτέλεσμα στην περιοχή της μασχάλης διαρκούν περίπου 7-9 μήνες, και στη περιοχή των παλαμών η διάρκεια δράσης της θεραπείας να κυμαίνεται από 6 έως 8 μήνες.

Άτομα τα οποία υποφέρουν από υπεριδρώσια συνήθως χρειάζονται να κάνουν την θεραπεία μολίς 1 φορά τον χρόνο, λίγο πριν τουν καλοκαιρινούς μήνες όπου τα συμπτώματα γίνονται πιο έντονα.

Πώς γίνεται η θεραπεία Υπεριδρωσίας

Αρχικά γίνεται χαρτογράφηση της επιλεγμένης περιοχής με test αμύλου-ιωδίου. Μετά εγχύεται ενδοδερμικά επιφανειακά στο δέρμα σε πολύ μικρές, προσεκτικά ελεγχόμενες δόσεις στην περιοχή της πάσχουσας περιοχής. Η θεραπεία διαρκεί πολύ λίγα λεπτά (εως 5 λεπτά) και μετά την θεραπεία το μπορεί το άτομο να συνεχίσει την ίδια στιγμή τις καθημερινές δραστηριότητες του.

Είναι επικίνδυνο; Μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες;

Η ουσία είναι ένα φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται πολλά χρόνια για θεραπείες όπως η ημικρανία, για σπασμούς στους μύες των ποδιών, για ακράτεια ούρων, σπασμούς των βλεφάρων των ματιών κλπ. Στην δερματολογία, και συγκεκριμένα στην υπεριδρωσία, οι ποσότητες οι οποίες χρησιμοποιούνται είναι 10 φορές μικρότερες σε σχέση με τις άλλες ειδικότητες με χρήση εντελώς επιφανειακή (μόνο πάνω στο δέρμα) και πλήρως αναστρέψιμη. Η εφαρμογή στην περιοχή της μασχάλης γίνεται έυκολα και γρήγορα και είναι εντελώς ασφαλές χωρίς καμμιά παρενέργεια όταν γίνεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο ιατρό.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!