Προσφορά για Αποτρίχωση Laser για Λίγες Ημέρες

Η υπερβολική και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι αποτέλεσμα είτε γενετικής προδιάθεσης είτε ενδοκρινολογικών διαταραχών και φαρμάκων.

Συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας για την προσφορά: Αποτρίχωση Laser. Ισχύει για: Πρόσωπο, Μασχάλες, Μπικίνι, Κοιλιά, Γλουτούς (Γυναίκες) ή για Κοιλιά, Στήθος, Κολάρο, Ώμους (Άνδρες).

Στον τριχικό θύλακο δύο είναι περιοχές που καθοδηγούν την ανάπτυξη και τον κύκλο ζωής της τρίχας : ο βολβός ( στο βαθύτερο άκρο) και το bulge (επιφανειακότερα του βολβού).

Αυτοί αποτελούν και τους δύο επιλεκτικούς στόχους για την πλήρη εξάλειψη της τρίχας.

Η δέσμη φωτός του Palomar ( 525nm – 1200nm ) απορροφάται επιλεκτικά από το χρωμοφόρο στοιχείο του τριχικού θύλακα , τη μελανίνη.

Η ενέργειά της μετατρέπεται σε θερμική , με αποτέλεσμα την καταστροφή των δύο στόχων του τριχικού θύλακα.

Εναλλακτική μέθοδος είναι η απορρόφηση της ενέργειας από τον τριχικό θύλακο μέσω της αιμάτωσής του με την δέσμη Laser του Nd- YAG (1064nm).

Αυτή η μέθοδος μας δίνει την λύση για πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες και μας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ειδικά κατά τους θερινούς μήνες όπου η συγκέντρωση της μελανίνης είναι σε υψηλά επίπεδα.

Κύκλος Ανάπτυξης της Τριχοφυΐας

Ο κύκλος ανάπτυξης της τριχοφυΐας περιλαμβάνει τις τρεις ακόλουθες φάσεις:

1. Αναγενής, που είναι η φάση της ενεργούς ανάπτυξης του τριχικού θύλακα

2. Καταγενής, που είναι η φάση της ανάπαυσης του τριχικού θύλακα
και

3. Τελογενής, που είναι η φάση της απόπτωσης του τριχικού θύλακα

Κατά τη διάρκεια της Αναγενούς φάσης, η μελανίνη απαντάται σε μεγαλύτερη συγκέντρωση στον θύλακα της τρίχας, με αποτέλεσμα την υψηλότερη απορρόφηση ενέργειας στη φάση αυτή.

Αυτό λοιπόν είναι και το επιθυμητό χρονικό διάστημα κατά το οποίο ορίζεται η νέα εφαρμογή Laser δηλαδή κατά την επανέκφυση μετά την πρώτη συνεδρία.

Αριθμός συνεδριών για πλήρη αποτελεσματικότητα.

Ο αριθμός συνεδριών ποικίλει ανάλογα με την περιοχή του σώματος, τις ορμονικές και ενδοκρινολογικές διαταραχές του οργανισμού αλλά ακόμα και από την κληρονομική προδιάθεση και τον φαινότυπο του ατόμου.

Έτσι οι περιοχές όπως το πρόσωπο, η γραμμή στήθους, οι θηλές, η γραμμή κοιλίας και η οσφύ που είναι ορμονοεξαρτώμενες χρειάζονται μεγαλύτερο αριθμό συνεδριών από το υπόλοιπο σώμα που συνήθως χρειάζεται τουλάχιστον 8-10 συνεδρίες.

5 Σημεία Διαφοροποίησης:

1. Αξιόπιστη, Ασφαλής & Ανώδυνη Λύση για την Τριχοφυΐα από τον Δρ. Κωνσταντίνο Ζολώτα, Πλαστικό Χειρουργό.

2. Η Laser Αποτρίχωση είναι Προσωπικό Θέμα. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Στο Ιατρείο μας αντιμετωπίζουμε τον καθένα από εσάς σαν μοναδική, ξεχωριστή περίπτωση με βάση την επιστημονική μας εμπειρία. Ιατρικά Έγκυρες, Απόλυτα Εξειδικευμένες, Εξατομικευμένες, Αξιόπιστες & Ασφαλείς Λύσεις Αποτρίχωσης Laser.

3. Επενδύσαμε σε Μηχανήματα Τελευταίας Γενιάς για να είμαστε σίγουροι για την Ιατρική Εγκυρότητα και τις Υψηλές Προδιαγραφές των Υπηρεσιών μας. Πρέπει να είμαστε αντάξιοι του ονόματός μας και των προσδοκιών σας. Απαλλαγείτε από την Τριχοφυΐα του Σώματος με την πλέον Σύγχρονη μέθοδο της Laser Αποτρίχωσης, Οριστικά, Ανώδυνα, με Ασφάλεια & Ιατρική Εγκυρότητα.

4. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία κάνουν το Ιατρείο μας να ξεχωρίζει στην Αποτρίχωση Laser. Τα Μηχανήματα Τελευταίας Τεχνολογίας, η Ιατρική Εγκυρότητα και το Έμπειρο Προσωπικό υπό τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Κωνσταντίνο Ζολώτα διασφαλίζουν την Ανώτερη, Ασύγκριτη Ποιότητα των Υπηρεσιών μας.

5. Λιγότερες Συνεδρίες, Μόνιμο Αποτέλεσμα, Ιατρική Εγκυρότητα στην Αποτρίχωση Laser χάρη στα Μηχανήματα Τελευταίας Γενιάς και την Εμπειρία του Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Κωνσταντίνου Ζολώτα.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!