Πέος Επιμήκυνση – Πάχυνση

Η εγχείρηση επιμήκυνσης πέους έχει σκοπό να προωθήσει το τμήμα του πέους που βρίσκεται στο εσωτερικό του σώματος προς τα έξω. Το 1/3 με 1/2 του συνολικού μήκους του πέους βρίσκεται μέσα στην πύελο. Για να επιτευχθεί η προώθηση της εσωτερικής μοίρας προς τα έξω, αποκόπτονται οι σύνδεσμοι που κρατούν καθηλωμένο το σώμα του πέους πάνω στο ηβικό οστό.

Η τομή για την επέμβαση γίνεται στο τριχωτό μέρος του εφηβαίου. Δεν υπάρχουν τομές πάνω στο ίδιο το πέος. Σε παχύσαρκα άτομα επιτυγχάνεται καλύτερο αποτέλεσμα, όταν η επιμήκυνση συνοδεύεται από ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση της κοιλιάς.

Το κέρδος σε μήκος είναι τρία έως πέντε εκατοστά σε ηρεμία, ενώ το ποσοστό επιμήκυνσης σε κατάσταση στύσης είναι αναλογικά ελαφρώς μικρότερο.

Η διάρκεια της επέμβασης είναι 60 με 90 λεπτά και γίνεται με τοπική ή γενική αναισθησία.

Η νοσηλεία διαρκεί μία ημέρα και η αποχή από την εργασία μία εβδομάδα. Η σεξουαλική αποχή επιβάλλεται για 40 ημέρες περίπου. Από την επέμβαση επιμήκυνσης δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα του πέους ως προς την ούρηση και τη στυτική ικανότητα, ενώ μεταβάλλεται ελαφρώς η γωνία στύσης σε μια πιο οριζόντια θέση.

Πάχυνση Πέους

Με την εγχείρηση πάχυνσης αυξάνεται η περίμετρος του σώματος του πέους κατά 30 έως 40%. Δύο ή περισσότερες λωρίδες δέρματος από το οποίο έχει αφαιρεθεί η επιδερμίδα, λαμβάνονται από την πτυχή των γλουτών, χωρίς να δημιουργείται σημάδι στην περιοχή. Τα μοσχεύματα τοποθετούνται ακολούθως στα δύο πλάγια του πέους, κάτω από το δέρμα με τομές που γίνονται σε μη εμφανή σημεία.

Η πάχυνση με δερματικό μόσχευμα, αν και δύσκολη τεχνικά, δίνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την τεχνική πάχυνσης με εμφύτευση λίπους. Το μεγαλύτερο ποσοστό του λίπους που εμφυτεύεται απορροφάται και έτσι η πάχυνση δεν είναι μόνιμη και ομοιόμορφη.

Η διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου 60 λεπτά.

Η πρώτη εβδομάδα μετά την εγχείρηση είναι πολύ σημαντική για την τροφοδοσία με αίμα των δερματικών μοσχευμάτων στην καινούρια θέση τους. Επιβάλλεται αποχή από την εργασία και από έντονες δραστηριότητες για επτά έως δέκα ημέρες. Το οίδημα που δημιουργείται στην περιοχή υποχωρεί σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η σεξουαλική δραστηριότητα επιτρέπεται έπειτα από 30 με 40 ημέρες.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!