Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες

Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες

Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες RF. Η προηγμένη τεχνολογία που προσφέρεται σήμερα αποτελεί μια επαναστατική λύση για όσους επιθυμούν μια λεπτή και εντυπωσιακή σιλουέτα, σφικτό σώμα και πρόσωπο. Η βάση αυτής της εξέλιξης βρίσκεται σε μια νέα γενιά ραδιοσυχνοτήτων (RF), που αναδεικνύει εκπληκτικά αποτελέσματα στον τομέα του συσφιγκτικού και ανανεωτικού χαρακτήρα του δέρματος.

Οι RF αποδεικνύονται αποτελεσματικές στη σύσφιξη της επιδερμίδας του σώματος και του προσώπου, αλλά πέραν αυτού, προωθούν την αναγέννηση του κολλαγόνου. Η δράση των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει τους ινοβλάστες, οδηγώντας σε αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου.

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται εντυπωσιακά, καθώς το δέρμα αποκτά νεανική εμφάνιση, είναι σφριγηλό και λείο σε περίοδο 2-3 μηνών.

Η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες προσφέρει ευελιξία στην εφαρμογή των RF και τη χρήση τους σε ποικίλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ματιών, του κάτω βλέφαρου, του προγούλιου και του λαιμού. Αυτή η ολιστική προσέγγιση ανταποκρίνεται σε διάφορες ανάγκες και προτιμήσεις των ατόμων.Η θεραπεία απαιτεί 6-9 συνεδρίες.

Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες και συνδυασμός με άλλες θεραπείες

Ο συνδυασμός των RF με την τεχνολογία Fractional, Smoothshapes ή Μεσοθεραπεία επιτυγχάνει τα βέλτιστα αποτελέσματα στην μη επεμβατική ανανέωση της επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται εντυπωσιακά μετά από 3-4 μήνες από την έναρξη της θεραπείας. Επίσης, είναι σημαντικό να υπογραμμιστεί η άνετη και ανώδυνη διαδικασία, καθώς ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες , η σύνοψη

Συνοψίζοντας, η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες αποτελεί μια αποτελεσματική και ευχάριστη επιλογή για την ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος χωρίς τις δυσκολίες μιας χειρουργικής επέμβασης. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ατόμου που αναζητά την αρμονία μεταξύ φυσικής ομορφιάς και σύγχρονης τεχνολογίας, προσφέροντας έναν προηγμένο και αποτελεσματικό τρόπο επίτευξης επιθυμητών αισθητικών αλλαγών χωρίς τους κινδύνους και τον χρόνο ανάρρωσης που συνοδεύουν τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Λίγα λόγια για εμάς

Το Plasticity  αποτελεί ένα επιφανές ινστιτούτο ομορφιάς που προσφέρει μια ενδελεχή και εξειδικευμένη προσέγγιση για την αναζωογόνηση και αναβάθμιση της εμφάνισης σας. Στον πολυχώρο μας, συναντάτε όχι μόνο έμπειρους αισθητικούς, αλλά και έναν κορυφαίο πλαστικό χειρουργό που εξειδικεύεται σε κοσμητικές επεμβάσεις.

Ο πλαστικός χειρουργός μας, με εκτεταμένη εμπειρία και υψηλές προδιαγραφές επαγγελματισμού, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής για να αντιμετωπίσει και να ενισχύσει την φυσική σας ομορφιά. Αναλαμβάνει προσωπική συνεργασία με κάθε πελάτη, προσαρμόζοντας κάθε προσέγγιση στις ατομικές τους ανάγκες και επιθυμίες.

Στο Plasticity, η αισθητική και η πλαστική χειρουργική συναντιούνται για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια, την άνεση και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Είτε ενδιαφέρεστε για χειρουργικές επεμβάσεις είτε για μη χειρουργικές διαδικασίες ομορφιάς, το Plasticity προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες σας. Εμπιστευτείτε μας για να ανακαλύψετε τη νέα διάσταση της ομορφιάς σας, υπογραμμίζοντας τη φυσική σας γοητεία με επιδέξιες και προηγμένες τεχνικές. 

Στο Plasticity, η άρτια εκπαιδευμένοι ομάδα μας παρέχει επίσης ευρύ φάσμα μη χειρουργικών επεμβάσεων, όπως αναζωογόνηση δέρματος και ενέσιμά συστήματα επανόρθωσης. Με χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και προϊόντων, διασφαλίζουμε λύσεις που αναβαθμίζουν την εμφάνιση σας με φυσικό, αλλά εντυπωσιακό τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Instagram https://www.instagram.com/plasticity_glyfada/

Δείτε άλλες θεραπείες https://plasticity.gr/category/%cf%83%cf%8e%ce%bc%ce%b1/

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!