Νήματα σύσφιξης PDO

Τί είναι τα Νήματα Σύσφιξης PDO

Plasticity

Τα Νήματα Σύσφιξης PDO εφαρμόζονται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα
Η λύση στη χαλάρωση προσώπου και σώματος ακούει στο όνομα «lifting με Νήματα Σύσφιξης PDO» («thread lift»).

Είναι μία πρωτοποριακή, αναίμακτη, ευέλικτη και προσιτή σε όλους μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου, που αυξάνεται ολοένα σε δημοφιλία λόγω της εντυπωσιακών αποτελεσμάτων σύσφιξης και ανόρθωσης που προσφέρει στους χαλαρωμένους ιστούς του προσώπου και σώματος, χωρίς να δημιουργεί σημάδια ή ουλές στο δέρμα.

Χάρη στα Νήματα Σύσφιξης PDO τα πρόσωπα και τα σώματα όλων των ηλικιών μπορούν να εκπέμψουν ελκυστικότητα, επιτρέποντας στους κατόχους τους να μεταφέρουν τα μηνύματα που επιθυμούν για τον εαυτό τους!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ

Η ελάχιστα επεμβατική αυτή εφαρμογή γίνεται με 100% βιοαπορροφήσιμα νήματα που τοποθετούνται υποδόρια, μέσω μικροσκοπικών οπών που πραγματοποιούνται με τη χρήση πάρα πολύ λεπτών και εύκαμπτων βελονών.

Τα νήματα αυτά σχηματίζουν ένα πλέγμα υποστήριξης στα επιθυμητά σημεία και ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, με σκοπό να παράξουν φυσικό κολλαγόνο και ελαστίνη, χαρίζοντας στους θεράποντες μια ανανεωμένη και λιγότερο κουρασμένη όψη.

Τα Νήματα Σύσφιξης PDO εφαρμόζονται για τη διόρθωση των ρυτίδων στο μετώπο και το μεσόφρυο, στο «πόδι της χήνας», στις παρειές (μάγουλα), στα σημάδια από ακμή, στη γραμμή της γνάθου και γενικά στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, καθώς και στο λαιμό.

Επιπρόσθετα, υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής της σε μέρη του σώματος όπως σε περιπτώσεις περιομφαλικής χαλάρωσης αδύνατων γυναικών μετά από εγκυμοσύνη ή μικρής χαλάρωσης στα μπράτσα και στα γόνατα όπως επίσης και στο μέσα μέρος των μηρών. Το πλεονέκτημα του lift με νήματα PDO είναι ότι μας δίνεται η δυνατότητα να παρέμβουμε ταυτόχρονα σε πολλά από αυτά τα σημεία κατά τη διάρκεια μίας και μόνο εφαρμογής.

Plasticity

Ασφαλής και σύντομη διαδικασία με φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα

Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και διαθέτει πιστοποίηση CE (από την Ευρωπαϊκή Ένωση). Το γεγονός ότι το υλικό των νημάτων δεν μένει μόνιμα στο δέρμα αλλά διασπάται σημαίνει ότι ελαχιστοποιείται η πιθανότητα επιπλοκών, αποφεύγονται οι αντιδράσεις στους ιστούς του δέρματος και εξασφαλίζεται ένα φυσικό αποτέλεσμα, αφού τα συγκεκριμένα νήματα είναι απορροφήσιμα και ενοποιούνται με τους ιστούς, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα του lift με Νήματα Σύσφιξης PDO είναι η σύντομη, εύκολη και ανώδυνη εφαρμογή, αφού η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά, με τη χρήση τοπικής ή και καθόλου αναισθησίας. Πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου και μπορούμε να επιστρέψουμε στις καθημερινές δραστηριότητες άμεσα, με μόνες συστάσεις την αποφυγή των έντονων κινήσεων, της πίεσης στην περιοχή και της σωματικής άσκησης τα πρώτα 24ωρα, για την αποτροπή τραυματισμού στο πρόσωπο.

Τα Νήματα Σύσφιξης PDO απορροφώνται σε διάστημα 6 μηνών από τον οργανισμό μας με το αισθητικό αποτέλεσμα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, αφού συνεχίζεται η παραγωγή κολλαγόνου εφ’όσον έχουν ενεργοποιηθεί οι ινοβλάστες, ενώ η μέγιστη ανάδειξή του επιτυγχάνεται σε 3 μήνες.

Η διάρκεια του αισθητικού αποτελέσματος είναι περίπου ενάμιση έτος. Μετά από αυτό το διάστημα η διαδικασία μπορεί να συμπληρωθεί ή να επαναληφθεί εξ ολοκλήρου.

Μπορώ να συνδυάσω τη θεραπέια με άλλες αισθητικές θεραπείες?

Βεβαίως και τα Νήματα Σύσφιξης PDO μπορούν να συνδυαστούν άριστα με άλλες κοσμητικές θεραπείες που θα συστήσει ο γιατρός σας (εμφυτεύματα, fractional laser, ραδιοσυχνότητες & άλλα) ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο των αποτελεσμάτων.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!