Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική είναι η κατάσταση κατά την οποία έχει προκληθεί υπερβολικό τέντωμα της κοιλιάς (π.χ εγκυμοσύνη, υπερβολικό βάρος κτλ).

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ιστοί τις κοιλιάς «ξεχειλώνουν» και δεν είναι δυνατή η επαναφορά τους στην προηγούμενη κατάσταση ακόμα και μετά από εξαντλητικές δίαιτες ή συστηματική σωματική άσκηση.

Με την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής σφίγγουν οι υπερβολικά χαλαροί κοιλιακοί μύες , αφαιρείται το περιττό δέρμα και προσδίδεται πιο όμορφη και αρμονική εμφάνιση.

Διαδικασία της Κοιλιοπλαστικής

Με τη χρήση γενικής αναισθησίας κατά τη διάρκεια της κοιλιοπλαστικής γίνεται μια τομή στο κάτω μέρος των κοιλιακών, επάνω από την ηβική περιοχή και μια άλλη τομή γύρω από τον αφαλό για να ελευθερωθεί το δέρμα που βρίσκεται γύρω του, ενώ στη συνέχεια γίνεται αποκατάσταση των χαλαρωμένων κοιλιακών μυών.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σφίξουν οι μύες και να δημιουργηθεί ένας δυνατός κοιλιακός μυς ενώ παράλληλα λεπταίνει και η μέση. Το περιττό δέρμα αφαιρείται και δημιουργείται μια νέα θέση για τον αφαλό.

Οι τομές κλείνουν με ράμματα τα οποία αφαιρούνται μετά από 5-7 ημέρες ενώ τοποθετείται στην περιοχή ελαστική επίδεση και στην συνέχεια ειδικός ελαστικός κορσές ο οποίος αφαιρείται μετά από ένα μήνα περίπου.

Ο ασθενής πρέπει να είναι τις πρώτες ημέρες ξαπλωμένος ενώ η παραμονή του για τουλάχιστον μια ημέρα εντός του νοσοκομείου κρίνεται απαραίτητη .

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και συνεπώς της επέμβασης μπορεί να γίνει μετά από 1-2 εβδομάδες.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!