Laser Ρυτίδων

Το δέρμα μας αποτελείται από 3 διαφορετικά στρώματα. Τα στρώματα αυτά, από έξω προς τα μέσα είναι η επιδερμίδα με τα εξαρτήματά της και το χόριο με το υποδόριο λίπος.

Τα εξαρτήματα της επιδερμίδας περιλαμβάνουν τους σμηγματογόνους, τους αποκρινείς και τους ιδρωτοποιούς αδένες , τις τρίχες και τους όνυχες. Το χόριο σχηματίζεται από δίκτυο κολλαγόνων ινών, ελαστίνης και τη βασική ουσία. Το χόριο στηρίζει την επιδερμίδα και περιλαμβάνει τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα του δέρματος.

Plasticity
Αποτελέσματα από το Fractional Laser ενάντια στις Ρυτίδες από τον Δρ. Κ. Ζολώτα στο Plasticity.

Λόγω του ότι το δέρμα έρχεται σε άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, διαθέτει ορισμένες ιδιότητες, απαραίτητες για την επιβίωση του ατόμου. Είναι αδιαπέραστο από μικροοργανισμούς και χημικές ουσίες , δεν επιτρέπει την προς τα έξω απώλεια υγρών και προστατεύει δια της χρωστικής του ουσίας (τη μελανίνη που βρίσκεται στα μελανοκύτταρα) από τη βλαπτική δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας . Το δέρμα αποτελεί έναν εξωτερικό μη ειδικό μηχανισμό άμυνας.

Με το πέρασμα όμως του χρόνου την επιβολή ενδογενών παραγόντων(πχ. Κληρονομική προδιάθεση ) και εξωγενών (π.χ ηλιακή ακτινοβολία , κάπνισμα, ατμοσφαιρική ρύπανση κτλ.) ο μηχανισμός αυτός διαταράσσεται και αρχίζει να υπολειτουργεί.

Έτσι παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη , περισσότερες ελεύθερες ρίζες (κύριος παράγοντας γήρανσης και καταστροφής των κυττάρων) και το δέρμα γίνεται πιο λεπτό, πιο θαμπό, όχι τόσο ενυδατωμένο και με περισσότερα νεκρά κύτταρα στην εξωτερική στιβάδα, αναδιπλώνεται και σχηματίζονται οι γνωστές μας ρυτίδες.

FRACTIONAL LASER

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ FRACTIONAL LASER

Πρόκειται για μια εξελιγμένη ιατρική εφαρμογή ανανέωσης και ανάπλασης της επιδερμίδας του προσώπου , με την χρήση της πλέον εξελιγμένης τεχνολογίας CO2 Fractional Laser.

Έχει εφαρμογή σε :

α) Λεπτές Ρυτίδες
β) Φωτογηρασμένες επιδερμίδες
γ) Στην αρχή χαλάρωσης
ουσιαστικά με απλό και ανώδυνο τρόπο απομακρύνει την παλιά γερασμένη , θαμπή και με αισθητικές ατέλειες επιδερμίδα .
δ) Ουλές Ακμής

Η μέθοδος έχει διπλή δράση :

Ι) Λόγω της επιλεκτικής δράσης του Laser , η θερμότητα απορροφάται από το νερό (Η2Ο) της επιδερμίδας και η αύξηση της θερμοκρασίας του διεγείρει τους ινοβλάστες (ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΣΗ), οι οποίοι με την σειρά τους παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη (ΒΙΟΑΝΑΠΛΑΣΗ).
Η δράση αυτή γίνεται ανά χιλιοστό , ώστε να μην τραυματίζεται στο σύνολό της η περιοχή επέμβασης, προσφέροντάς μας έτσι γρηγορότερο και πιο ασφαλές αποτέλεσμα.

ΙΙ) Απομακρύνει την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τα νεκρά κύτταρα ,αλλά και άλλες βαθύτερες αλλοιώσεις και δυσχρωσίες μέσω της σταδιακής αποφλοίωσης της επιδερμίδας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ FRACTIONAL LASER

Plasticity
Αποτελέσματα από το Fractional Laser ενάντια στις Ρυτίδες από τον Δρ. Κ. Ζολώτα στο Plasticity.

Η εφαρμογή της μεθόδου είναι ανώδυνη και ασφαλέστατη, και πραγματοποιείται σε περίπου 50 – 60 λεπτά από την ώρα εφαρμογής της κρέμας. Αμέσως μετά τοποθετούνται φαρμακευτικά σκευάσματα και ειδικά αντηλιακά. Μετά την εφαρμογή του Laser παρουσιάζεται ερύθημα το οποίο αναλόγως του δέρματος μπορεί να είναι μερικές φορές πιο σκούρο και έντονο.

Έτσι αναλόγως της βαρύτητος, αναλόγως της αύξησης της ισχύος και του περιστατικού ορισμένες φορές το δέρμα πριν αποφλοιωθεί εμφανίζει μια σκουρόχρωμη χροιά για 1-2 ημέρες και ολοκληρώνει την αποφλοίωσή του σε 3-5 ημέρες, διάστημα κατά το οποίο πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο και στην θερμότητα. Από την έκτη ημέρα απαραίτητη είναι η χρήση αντηλιακών ανεξαρτήτως περιόδου και ενυδατικών προϊόντων.

Για την αντιμετώπιση της δημιουργίας των ρυτίδων χρησιμοποιούμε ένα σύνολο τεχνικών που σκοπό έχουν πρωτίστως την πρόληψη για υγιές δέρμα αλλά και την αποκατάσταση αυτών, όταν έχουν περάσει σε τελικό σχηματισμό.

Έτσι ενυδατώνουμε την επιδερμίδα, καθαρίζουμε από νεκρά κύτταρα, περιορίζουμε τις ελεύθερες ρίζες, βοηθάμε τον οργανισμό για ανάπλαση και αναδόμηση νέων κυττάρων και δέρματος, κάνοντάς το πιο λαμπερό και πιο νέο με σύμμαχο όλες τις σύγχρονες τεχνικές αλλά κυρίως το LASER.

Ενημερωθείτε Υπεύθυνα ή Κλείστε Τώρα Ραντεβού μέσα από την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!