Αιδοιοπλαστική

Αιδοιοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που ως στόχο έχει, την αισθητική αποκατάσταση των δύσμορφων ιστών στη περιοχή των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας.

Η υπερτροφία ή η ασυμμετρία των χειλέων, πολλές φορές προκαλούν στην γυναίκα ενόχληση κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μειωμένες ενδυματολογικές επιλογές και οδηγούν σε μικρή αυτοεκτίμηση.

Η αποκατάσταση των ιστών που τυχόν δημιουργούν λειτουργικά ή και αισθητικά προβλήματα είναι πλέον εφικτή και αποσκοπεί στην αναμόρφωση, βελτίωση της εμφάνισης των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου, αλλά και των δυσμορφικών ουλών της περιοχής του περινέου.

Η επέμβαση διαρκεί 1-2 ώρες με τοπική αναισθησία και νευροαναλγησία χωρίς παραμονή στην κλινική και η ασθενής μπορεί μετά από μια ημέρα να επανέλθει φυσιολογικά στις καθημερινές της ασχολίες.

Τα ράμματα είναι εσωτερικά και απορροφήσιμα, ενώ η σεξουαλική επαφή επιτρέπεται μετά από 10 περίπου ημέρες.

Συμπληρωματικά για γυναίκες που θέλουν να τονώσουν ή να αποκαταστήσουν την τριχοφυΐα στην ηβική περιοχή μπορεί συνδυαστικά να γίνει και μεταφορά τριχοθυλακίων.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!