ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Ή ΕΠΕΜΒΑΣΗ

~ H επιλογή του Πλαστικού Ιατρού δεν πρέπει να βασίζεται μόνο σε προσφορές ή χαμηλές τιμές.
~ Ενημερωθείτε για την εμπειρία του Iατρού στη θεραπεία που σας ενδιαφέρει. Η συχνότητα των επιπλοκών είναι αντιστρόφως ανάλογη με την σχετική εμπειρία.
~ Πιθανότητα κινδύνου υπάρχει ακόμη και στην απλούστερη ιατρική πράξη. Σιγουρευτείτε ότι κατά την επίσκεψή σας στον Iατρό συζητήσατε όχι μόνο για τα οφέλη της θεραπείας αλλά και για τις ενδεχόμενες επιπλοκές της.
~ Σκοπός κάθε επιτυχημένης επέμβασης είναι το φυσικό αποτέλεσμα και όχι η υπερβολική παρέμβαση που μπορεί να οδηγήσει σε αλλοίωση των χαρακτηριστικών.
~ Δώστε στον Iατρό πλήρες ιατρικό ιστορικό και πιθανή φαρμακευτική αγωγή άν λαμβάνετε, γιατί μπορεί να αλληλεπιδρά με τις χορηγούμενες ουσίες.
~ Ακόμα και η πιο απλή ιατρική θεραπεία πρέπει να γίνεται σε αναγνωρισμένο ιατρείο. Σπίτια, ινστιτούτα, φαρμακεία και κομμωτήρια δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.
~ Ενημερωθείτε για την ποιότητα και την ποσότητα των χορηγούμενων υλικών στον οργανισμό σας, καθώς οι πληροφορίες αυτές πιθανόν να σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.
~ Πριν από κάθε αισθητική επέμβαση επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (www.hespras.gr) και διαπιστώστε εάν ο θεράπων σας είναι μέλος της.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!