Βραχιονοπλαστική

Είναι η επέμβαση με την οποία γίνεται αποκατάσταση του βραχίονα μετά από συγκέντρωση λίπους ή χαλάρωση της περιοχής ειδικά στην έσω επιφάνεια. Έτσι αναλόγως του περιστατικού γίνεται λιποαναρρόφηση για την απομάκρυνση του λίπους , τράβηγμα του δέρματος στην περιοχή της μασχάλης και εάν απαιτείται και στην έσω επιφάνεια του βραχίονα .

Η λιποαναρρόφηση στους βραχίονες γίνεται με την νέα τεχνική με χρήση Laser , με τοπική αναισθησία και νευροαναλγησία , η διάρκεια είναι πολύ μικρή και δεν ξεπερνά τις 1-2 ώρες , ενώ δεν χρειάζεται νοσηλεία πέραν μερικών ωρών. Η χαλάρωση στην περιοχή και ειδικότερα στην έσω επιφάνεια , αντιμετωπίζεται με αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος με τομή κάτω από την μασχάλη και εάν το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο με επιπλέον κάθετη τομή στην έσω επιφάνεια του βραχίονα.

Μετεπεμβατικά εφαρμόζεται ελαστική περίδεση , τα ράμματα αφαιρούνται μετά από 7 – 8 ημέρες ,ενώ το μετεγχειρητικό οίδημα και οι πιθανές εκχυμώσεις υποχωρούν σταδιακά τις επόμενες 10-15 ημέρες.

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται μετά από μια εβδομάδα, ενώ για ανθρώπους με χειρονακτική εργασία μετά από δύο εβδομάδες.

Δρ. Κωνσταντίνος Ζολώτας

Με Επιστημονικό Διευθυντή τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Κωνσταντίνο Ζολώτα, Διευθυντή του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής στο Mediterraneo Hospital, η δυνατότητα για γρήγορη, ανώδυνη, μόνιμη και πάντα επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση κάθε προβλήματος αισθητικής επανορθωτικής ή αποκατάστασης είναι εφικτή στο Plasticity.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!