Αυξητική Γλουτών-Brazilian Butt Lift

Η υπερβολική εναπόθεση λίπους , η χαλάρωση δέρματος και η χαλάρωση των μυών, στην περιοχή των γλουτών έχουν σαν αποτέλεσμα την πτώση τους προκαλώντας έντονο και αντιαισθητικό πρόβλημα.

Βασικοί παράγοντες δημιουργίας αυτής της δυσμορφίας είναι η ηλικία, η παχυσαρκία ή απώλεια βάρους και η έλλειψη άσκησης.

Η λύση έρχεται άμεσα με την αφαίρεση λίπους εάν χρειάζεται, την αποκατάσταση της χαλάρωσης με ταυτόχρονη αποκατάσταση των μυών και εάν χρειάζεται την τοποθέτηση ενθέματος, ώστε το αποτέλεσμα να μας δώσει ένα σφικτό, ανορθωμένο και σφριγηλό γλουτό.

Plasticity
Πριν & Μετά την Ανόρθωση Γλουτών στο Plasticity.

Διαδικασία στο Lifting Μηρών

Η διαδικασία της επέμβασης απαιτεί 2-3 ώρες εξαρτώμενα του περιστατικού, γίνεται με γενική αναισθησία και μετά την επέμβαση υπάρχει στην αρχή πιεστική περίδεση για πέντε ημέρες και στην συνέχεια χρησιμοποιείται ειδικός ελαστικός κορσές για περίπου ένα μήνα .

Τα ράμματα αφαιρούνται σε οκτώ ημέρες ,ενώ το μετεγχειρητικό οίδημα υποχωρεί σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Μπορεί να γίνει συνδυασμός με Lifting Μηρών, ειδικά στην έσω επιφάνεια όπου συνήθως συνυπάρχει πρόβλημα λιποδιστροφίας και χαλάρωσης ώστε να μας δώσει τέλειο αποτέλεσμα σε όλο το πόδι και τον γλουτό.

Δρ. Κωνσταντίνος Ζολώτας

Με Επιστημονικό Διευθυντή τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Κωνσταντίνο Ζολώτα, Διευθυντή του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής στο Mediterraneo Hospital, η δυνατότητα για γρήγορη, ανώδυνη, μόνιμη και πάντα επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση κάθε προβλήματος αισθητικής επανορθωτικής ή αποκατάστασης είναι εφικτή στο Plasticity.

 

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!