Τριχόπτωση

ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΙΚΟΥ ΘΥΛΑΚΟΥ

Α) ΑΝΑΓΕΝΗΣ
Διαρκεί από 2-6 χρόνια και αποτελεί το διάστημα ανάπτυξης της τρίχας.

Β) ΚΑΤΑΓΕΝΗΣ
Διαρκεί 1-2 εβδομάδες και είναι το διάστημα που διακόπτεται η πορεία ανάπτυξης της τρίχας.

Γ) ΤΕΛΟΓΕΝΗΣ
Διαρκεί 5-6 εβδομάδες και αποτελεί το διάστημα απόπτωσης της τρίχας.

Αυτός ο κύκλος συμβαίνει κατά το διάστημα ζωής του ανθρώπου συνεχώς. Κυρίως όμως το αντιλαμβανόμαστε κατά τις αλλαγές των εποχών όπου είναι πιο έντονη η τελογενής φάση και έχουμε τριχόπτωση.
Όταν για διάφορους λόγους όπως πχ κληρονομικής προδιάθεσης , επηρεάζεται ο κύκλος αυτός , αρχίζει η μη υγιής τριχόπτωση με συνέπεια να μην αντικαθίστανται αυτές που έχουν πέσει και να γίνονται ορατά τα πρώτα στάδια της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας .

Όσο βρίσκεται κανείς στα πρώτα στάδια μπορεί να αναστείλει την λανθάνουσα κατάσταση του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας καταγράφοντας την παρούσα κατάσταση και παρεμβαίνοντας ιατροφαρμακευτικά έτσι ώστε να διακοπεί η πρώιμη πτώση και να δυναμώσουν ξανά τα τριχοθυλάκια.

Στην Plasticity διαθέτουμε την υλικοτεχνική υποδομή για καταγραφή και διάγνωση όλων των περιστατικών αλλά και την γνώση και εμπειρία για την σωστή αντιμετώπιση και κατεύθυνση , είτε λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα , είτε αποκαθιστώντας την πάσχουσα περιοχή.

Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

Η σύγχρονη ιατρική έχει να επιδείξει ένα σύνολο ενεργειών με τελικό και απώτερο σκοπό την αναχαίτιση του ρυθμού της τριχόπτωσης και την ενδυνάμωση των τριχοθυλακίων σε βάθος χρόνου.

Έτσι χαρτογραφούμε την παρούσα κατάσταση, την παρακολουθούμε και επεμβαίνουμε δυναμικά στο ρυθμό εξέλιξης.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!