Μεταμόσχευση Μαλλιών

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΩΝ

Υπάρχουν 7 βαθμίδες Ανδρογενετικής Αλωπεκίας καθώς και εξατομικευμένες περιπτώσεις μετά από τραυματισμούς ή εγκαύματα ή μετεπεμβατικές επιπλοκές που πρέπει να αποκατασταθεί η έλλειψη τριχοθυλακίων .
Γενικά μπορούν να μεταφερθούν τριχοθυλάκια σε όλο το σώμα όπου επιθυμούμε αλλά πάντα η λήψη γίνεται από την ινιακή περιοχή του τριχωτού της κεφαλής του ίδιου ατόμου.

Αυτό μας εξασφαλίζει δύο πράγματα , πρώτον ο οργανισμός θα δεχθεί τα τριχοθυλάκια γιατί ως “μοσχεύματά του” τα αναγνωρίζει και δεν θα τα απορρίψει , δεύτερον τα τριχοθυλάκια αυτά είναι γενετικά ανθεκτικά στα κυκλοφορούντα ανδρογόνα που είναι ο κύριος λόγος πτώσης με συνέπεια να διατηρούν αυτή ακριβώς την ιδιότητά τους και στην δέκτρια περιοχή που θα τοποθετηθούν και έτσι θα υπάρχουν για πάντα.

Η επιλογή της μεθοδολογίας γίνεται με βάση το κάθε περιστατικό ξεχωριστά λαμβάνοντας υπ όψιν την ηλικία , την βαθμίδα αραίωσης και την ύπαρξη ή όχι προγενέστερης μεθοδολογίας ΜΜ (μεταμόσχευσης μαλλιών).

Με οποιοδήποτε τρόπο και εάν γίνει χρειαζόμαστε 3-5 ώρες σε μια συνεδρία , όπου με τοπική αναισθησία ο ασθενής μπορεί σε ένα άνετο χώρο στις εγκαταστάσεις μας να κάνει την εφαρμογή , διαβάζοντας ένα περιοδικό ή βλέποντας τηλεόραση .
Είναι μια ευχάριστη διαδικασία χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις (περισσότερες από εκείνες του οδοντιάτρου ) είτε κατά το διάστημα τέλεσης , είτε κατά την μετέπειτα περίοδο .
Έτσι ο ασθενής δε φεύγει με καμία ιδιαίτερη περίδεση γύρω από το κεφάλι παρά μόνο με ένα καπέλο , δεν υπάρχει κανένας πόνος μετά και μπορεί κάποιος να εκτελεί τις καθημερινές του συνήθειες με ελάχιστο περιορισμό σε σωματική άθληση- άσκηση για τις επόμενες 4-5 ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση όμως μετά από 2-3 μήνες αρχίζουν να είναι ορατά τα πρώτα αποτελέσματα και μετά από 10 – 12 μήνες έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και το αποτέλεσμα με γερό και αισθητικά φυσικό μαλλί για πάντα.

FUT και FUE

Δύο μεθοδολογίες με διαφορά στην λήψη των τριχοθυλακίων και κοινό παρανομαστή το φυσικό, υγιές, πυκνό αποτέλεσμα.
Μεταφορά τριχοθυλακίων γίνεται και σε άλλες περιοχές όπως : τα φρύδια, τις παρειές, την ηβική ζώνη (μπικίνι), σε ουλές ή οποιοδήποτε σημείο του σώματος που πρέπει να μπουν τριχοθυλάκια.

Φόρμα Προσφοράς

Τηλεφωνήστε μας τώρα στο 2109616111, 2109616112 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εξασφαλίσετε την τιμή προσφοράς!